Trimsalon

BLACK & WHITE 

TRIMSALON   -   WELLNESS SPA   -   REVALIDATIE   - INFRA ROOD CABINES
Het Trimsalon


U kan bij ons terecht voor de verzorging van uw hond op professioneel niveau. Wij garanderen dat alle technieken die wij gebruiken volgens de ethiek van ons beroep toegepast worden.

Wij zoeken samen met U naar de snit die best bij uw hond past, zonder schade te bezorgen aan zijn vacht. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij ook heel vlug uitwendige medische problemen opsporen. Wij zullen U daarover voldoende informeren zodat U tijdig uw dierenarts kunt raadplegen hierover. Na jaren aktief te zijn als gedragstherapeut en hondentrainers hebben wij de nodige ervaring om het gedrag van uw hond in te schatten en op een professionele manier om te gaan met uw hond op tafel en desnoods zijn gedrag te hervormen en trainen zodat zijn verzorgingsbehandeling een succes wordt. Wij gebruiken steeds verzorgingsproducten die geschikt of noodzakelijk zijn voor de specifieke vacht van uw hond.

Wij informeren u graag over de verzorgingsproducten die U best thuis gebruikt voor zijn optimale dagelijkse verzorging
Wendy Schellens


gespecialiseerd in kniprassen zoals Poedel, Bichon Frisé, Maltezer, Shih-Tsu,…
Ze was verzot op hondjes verzorgen en aankleden sinds ze 10 jaar oud is. Niet weg te slaan op de hondenschool waar ze met haar Berner Sennen en Briard aktief was. Ze startte haar opleiding als hondenkapper in 2000 en was meteen gebeten door de microbe. Al snel ging ze zichzelf bijscholen en stage lopen bij gerenommeerde trimsalons om zoveel mogelijk kennis op te doen. Op die manier leerde ze ook haar echtgenoot Andy kennen. Die gedeelde ambitie werd al snel een passie voor het vak en resulteerde in het succesvol deelnemen aan nationale en internationale knipwedstrijden. Wendy reisde Europa door om zich bij te scholen bij toptrimmers en voornamelijk te specialiseren in verschillende kniprassen zoals Poedel, Bichon Frisé, Maltezer, Shih-Tsu… Ook is zij trotse fokker van witte koningspoedels die reeds generaties bekend zijn over gans Europa en wordt zij gevraagd als docent/coach/productspecialist in binnen- en buitenland.
Andy Schollaert


stapte in het vak in 1995 dankzij de toenmalige vriendin. Sindsdien draait de drijfveer op volle toeren. Zijn interesse was vooral te vinden in het plukken van ruwharige rassen. Het succes groeide op nationale en internationale trimkampioenschappen. De kunst van het vak groeide zelfs zo dat hij de laatste 5 jaar aan deelnames van Europese trimwedstrijden hem geen podiumplaats meer ontging. Ook hondengedrag was één van zijn passies. Na het volgen van diverse scholingen en cursussen richtte hij zijn eigen gedragscentrum op. Vooral gedrags-begeleidingen en opvoedingscursussen met oog op positieve versterking waren zijn troeven. Hij was jaren docent/jury aan opleidings-centra te Ukkel, Asse, St-Niklaas, Gent,…en gaf internationaal demo's aan professionele hondentrimmers. Het full-time runnen van hun Wellness- en Trimsalon, Adviesbureau voor professionals en particulieren en groothandel in verzorgingsproducten is nu zijn prioriteit.

Uw hond is dus in goede professionele handen
Is uw hond bang of stressvol om naar het trimsalon te komen? Doe hem een plezier en bied hem een ontspannings massage aan !
Honden zijn immers geen mensen ! Het blijven dieren die liever in het bos ravotten, overal snuffelen of languit op de bank liggen dan uren stil te staan bij de kapper om aan hun lichaam gefrut te worden. Uiteraard zijn er ook honden die dit allemaal heerlijk vinden
Wij doen ons uiterste best om de noodzakelijke trimbeurt met zo min mogelijk stress te laten verlopen bij alle honden die hier komen. Maar U kan daar nog iets extra’s aan toevoegen om het nog aangenamer te maken. Een ontspanningsmassage na de trimbeurt en tussen de trimbeurten zorgt voor een leukere associatie met de verzorgingsbehandelingen


BLACK & WHITE


Trimsalon - Spa Jacuzzi - INFRA ROOD -

Wellnesscabines - Versvleesvoeding - Verzorgingsproducten - Opleidingen

CONTACTEER ONS

Paul van Roosbroecklaan 5

2220 Heist-op-den-Berg

België

015/ 33 07 06

OPENINGSUREN


Wij werken steeds op afspraak.

U kan ons telefonsch bereiken van maandag tot vrijdag van 8u tot 19u.


Wij staan graag voor iedereen klaar, maar zijn helaas niet altijd in de mogelijkheid  om lange telefoongesprekken te voeren. Mogen wij vragen om bij het afhalen van uw hond, al nieuwe afspraken te plannen zodat telefoonverkeer hiervoor beperkt kan worden.© Copyright. All Rights Reserved.