Revalidatie

BLACK & WHITE 

TRIMSALON   -   WELLNESS SPA   -   REVALIDATIE   - INFRA ROOD CABINES

Revalidatie & Wellness Cabines


U kan nu ook bij ons terecht voor een wellness beurt of de revalidatie van uw hond. Onze cabines bieden een combinatie van infra-rood, chromotherapie en negatieve ionentherapie. Dit om het welzijn van uw hond te optimaliseren, of pijnlijke gewrichten, spieren... te reduceren.
Uitermate aangewezen bij: artrose, reuma, pijnlijke hernia's, heup dysplasie, groeipijnen, blessures, na operatie's, beschadigde kruisbanden, stress en nervositeit, kalmeren van getraumatiseerde dieren,...

Wij helpen U graag bij het kiezen van de juiste behandeling voor uw specifiek probleem of revalidatie.

Infra-Rood therapie 


De medische werking van Infra-rood licht is bij mensen al vele jaren bekend. Vanaf nu kan ook uw hond of kat op 100% veilige wijze genieten van deze therapie.


Bloedsomloop wordt gestimuleerd, het immuunsysteem wordt sterker, afvalstoffen worden beter afgevoerd, zij ontspannen, stijfheid en pijn vermindert en kan zelfs helemaal verdwijnen. U krijgt een vluggere genezing en celregeneratie en een verhoogde metabolische activiteit.

Ozon Spa Jacuzzi Bad


De nieuwste technieken in wellness en revalidatie voor dieren gebruiken een combinatie van de krachtigste elementen van de natuur: warmte, water en lucht. Een alternatief voor zwemtherapie in combinatie met een diepe huidreinigende functie.

Huidherstellende behandeling

Bacteriële infectie's, schimmel infectie's, huid allergiën, seborroe, malasessia,...

Vachtherstellende behandeling

Beschadigde vachten na ziekte, dracht, geklitte vacht,...

Hydro Spa Revalidatie

Na opeatie's, kneuzingen, blessures,...


Ozon Spa JACUZZI BAD


is effectief omdat het hydro-massage en ozonwater gebruikt om stress te verlichten, fysieke vermoeidheid weg te wassen, gewrichten en spieren te ontspannen en huid en vacht te behandelen. Ozon is het meest krachtige en snelwerkende oxidatiemiddel dat de mens kan produceren en oxideert alle bacteriën, schimmels en gistsoorten, organisch materiaal en virussen

BLACK & WHITE


Trimsalon - Spa Jacuzzi - INFRA ROOD -

Wellnesscabines - Versvleesvoeding - Verzorgingsproducten - Opleidingen

CONTACTEER ONS

Paul van Roosbroecklaan 5

2220 Heist-op-den-Berg

België

015/ 33 07 06

OPENINGSUREN


Wij werken steeds op afspraak.

U kan ons telefonsch bereiken van maandag tot vrijdag van 8u tot 19u.


Wij staan graag voor iedereen klaar, maar zijn helaas niet altijd in de mogelijkheid  om lange telefoongesprekken te voeren. Mogen wij vragen om bij het afhalen van uw hond, al nieuwe afspraken te plannen zodat telefoonverkeer hiervoor beperkt kan worden.© Copyright. All Rights Reserved.